Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LEDVANCE Adaptér Chytrá zásuvka SMART ZB NIGHTLIGHT PLUG FS1

LEDVANCE Adaptér Chytrá zásuvka SMART ZB NIGHTLIGHT PLUG FS1

Značka
LEDVANCE
Kód ELFETEX
11.470.539
EAN
4058075570955
Kód výrobce
4058075570955
Recyklační poplatek vč. DPH
0,61 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Integrovaná zástrčka nočního světla s inteligentní zásuvkou pro ovládání jiných než chytrých zařízení s technologií Zigbee. Vlastnosti výrobku: Ovládání prostřednictvím kompatibilního inteligentního domácího systému nebo tlačítkem zap/vyp na zařízení. K dispozici ovládání pomocí hlasového ovládání : Google Assistant nebo Amazon Alexa, v závislosti na používaném inteligentním domácím systému. Funkčnost závisí na použitém typu ovládání. Vysoké spínací napájení: až 3680 W / 16 A. Síťový protokol: ZigBee 3.0. Integrované noční světlo teplé bílé barvy, nestmívatelné. Časový rozvrh. Výhody výrobku: Zapojuje běžná elektrická zařízení do systémů kompatibilních s chytrou domácností. Noční světlo jako orientační světlo nebo bezpečnostní světlo v noci nebo v tmavé oblasti. Snadné zapojení elektrických zařízení přes standardní zásuvku. Umožňuje přepínání tradičních světelných zdrojů a dalších elektrických zařízení.. Oblasti použití: Kdekoli, kde je třeba zapojit běžná ("ne-chytrá") zařízení do systémů kompatibilních s chytrou domácností. Noční světlo jako orientační světlo nebo bezpečnostní světlo pro dětské pokoje, schody nebo ložnice. Výbava / příslušenství: Ovládání přes aplikaci vyžaduje kompatibilní řídicí systém pro chytré domy (Smart Home).
  • Značka LEDVANCE
Komponenty řídicího systému osvětlení
  • Šířka 60 mm
  • Výška 84 mm
  • IFTTT-podpora k dispozici Ano
  • Hloubka 84 mm

Všechny obrázky

Podobné produkty