Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LEDVANCE 3Zásuvka smart USB Wifi SMART WIFI MULTI POWER SOCKET FS1

LEDVANCE 3Zásuvka smart USB Wifi SMART WIFI MULTI POWER SOCKET FS1

Značka
LEDVANCE
Kód ELFETEX
11.470.610
EAN
4058075594784
Kód výrobce
4058075594784
Recyklační poplatek vč. DPH
4,84 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

WiFi Multi zástrčka se smart 3 EU zásuvkami a USB porty. Vlastnosti výrobku: Ovladatelné pomocí aplikace LEDVANCE SMART+ (minimálně Android 8.0 nebo iOS 14.0). Ovládatelné pomocí LEDVANCE SMART+ WiFi dálkovým ovladačem. Možnost hlasového ovládání: Google Assistant nebo Amazon Alexa. Smart 3 standardní zásuvky a Smart 4 USB porty pro nabíjení (2 porty každý typ A a C). Napájecí zásuvky lze ovládat jednotlivě a USB porty jsou ovládány jako jedna skupina. Elektroměr. Časový rozvrh. Napájecí kabel 1,5 m pro flexibilní možnost instalace. Vysoké spínací napájení: až 3680 W / 16 A. Výhody výrobku: Smart Multi power socket: Jednoduché připojení elektrických zařízení prostřednictvím inteligentních zásuvek a inteligentních USB portů. Vysoký standard bezpečnosti: Ochrana proti přetížení, Ochrana proti přepětí. Měřič energie: Monitoruje spotřebu energie připojených zařízení a sleduje spotřebu energie. Zapojuje běžná elektrická zařízení do systémů kompatibilních s chytrou domácností. Umožňuje přepínání tradičních světelných zdrojů a dalších elektrických zařízení.. Oblasti použití: Kdekoli, kde je třeba zapojit běžná ("ne-chytrá") zařízení do systémů kompatibilních s chytrou domácností. Pro napájení jsou k dispozici USB porty. Výbava / příslušenství: Pro ovládání pomocí aplikace LEDVANCE SMART+ je zapotřebí chytrý telefon nebo tablet (minimálně Android 8.0 nebo iOS 14.0).
  • Značka LEDVANCE
Komponenty řídicího systému osvětlení
  • Šířka 65 mm
  • Výška 40 mm
  • IFTTT-podpora k dispozici Ano
  • Hloubka 40 mm

Všechny obrázky

Podobné produkty