Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LAPP Redukce LAPP MR-M 20x1,5/16x1.5

LAPP Redukce LAPP MR-M 20x1,5/16x1.5

Značka
LAPP
Kód ELFETEX
10.909.119
EAN
4044773180435
Kód výrobce
52104312
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Redukce SKINDICHT® MR-M 20X1.5/16X1.5; Redukce; Vnitřní závit: M 16; Vnější závit: M 20; Mosaz Poniklovaný; ; Anwendungsgebiete: Odolává vysokému chemickému a mechanickému zatížení;Vhodný pro venkovní použití;Pro použití s metrickou kabelovou vývodkou, která má menší připojovací závit než závitový otvor, který je k dispozici; Nutzen: Umožňuje flexibilitu při výběru kabelové vývodky, protože výběr je nezávislý na závitovém otvoru pouzdra;Čísla výrobků končící na „LF“ jsou bezolovnaté alternativy výrobků s jinak shodnými vlastnostmi Výrobky „Lead-free“ neobsahují příměs olova, jehož podíl ve slitinách mědi je v současné době stále povolen až do výše čtyř procent, ale v budoucnu by mohl být podle směrnice RoHS zakázán;Koriguje velikostní rozdíl mezi připojovacím závitem kabelové vývodky a závitovým otvorem v pouzdře
  • Značka LAPP
Rozšíření, redukce
  • Ochrana proti výbuchu Ne
  • Typ závitu vnitřní závit Metrický
  • Typ závitu vnější závit Metrický

Ke stažení

Podobné produkty