Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LAPP Pouzdro H-A 3 MAGSV M20 N soklové

LAPP Pouzdro H-A 3 MAGSV M20 N soklové

Značka
LAPP
Kód ELFETEX
11.102.201
EAN
4044773555288
Kód výrobce
19517200
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Soklové pouzdro EPIC® H-A 3 MAGS M20 U.O.; Soklové pouzdro; Konstrukční velikost: 3A; Konstrukce konektoru: Standardní; Podélný třmen; Počet kabelových vstupů: 1; Slitina zinku, Práškově lakované; Stupeň krytí IP smontováno: IP 65; Anwendungsgebiete: K ochraně konektorové vložky proti vlivům okolního prostředí;Pro použití s mnoha vložkami hranatých konektorů EPIC®;Vhodný pro venkovní použití, při respektování teplotního rozsahu;Pro připojení přístrojů a strojů k napájení v různých aplikacích; Nutzen: Varianta „Agsv“ z lehkého a chemicky odolného termoplastického pouzdra pro bezpečná konektorová spojení;Certifikace UL podle technických údajů umožňuje použití výrobku na severoamerickém trhu;Kvalita zkoušená VDE;Široká škála vložek k dispozici;Varianta „MAgsv“ s robustním pouzdrem ze zinkového tlakového odlitku pro bezpečné připojení;Díky malé konstrukční velikosti je vhodný pro použití v omezených prostorových podmínkách
  • Značka LAPP
Skříně / kryty pro průmyslové konektory
  • Výška 51.5 mm
  • Šířka 23.8 mm
  • Odolný proti UV záření Ano
  • Hloubka 23.8 mm
  • EMC verze Ne

Ke stažení

Podobné produkty