Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LAPP Pouzdro EPIC H-A 3 MTGVB 11 KPL kon.

LAPP Pouzdro EPIC H-A 3 MTGVB 11 KPL kon.

Značka
LAPP
Kód ELFETEX
11.033.685
EAN
4044773072204
Kód výrobce
10429500
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Spojkové pouzdro EPIC® H-A 3 MTGVB PG11 6.5-12mm; Spojkové pouzdro; Konstrukční velikost: 3A; Konstrukce konektoru: Standardní; Podélný třmen; Počet kabelových vstupů: 1; Slitina zinku, Práškově lakované; Stupeň krytí IP smontováno: IP 65; Anwendungsgebiete: K ochraně konektorové vložky proti vlivům okolního prostředí;Vhodný pro venkovní použití;Pro použití s mnoha vložkami hranatých konektorů EPIC®;Pro připojení přístrojů a strojů k napájení v různých aplikacích;Odolává vysokému zatížení životního prostředí a mechanickému namáhání; Nutzen: Šipka jako nový designový prvek na povrchu krytu je snadno nahmatatelná a zjednodušuje zapojování v prostorově omezených a případně špatně viditelných oblastech použití;Při uzamčení odpovídá stupni krytí IP 65 ;Integrovaná mosazná kabelová vývodka SKINTOP® slouží k utěsnění a odlehčení tahu kabelových vstupů Ve srovnání s pouzdry, kde se kabelová vývodka přidává samostatně, je celková velikost pouzdra prostorově úspornější;Spojkové pouzdro lze zasunout do mnoha komerčně dostupných kabelových pouzder;Řada EPIC® H-A 3 zahrnuje nejmenší pouzdra v oblasti těžkých průmyslových konektorů a zajišťuje bezpečné spojení na nejmenším prostoru;Uzamčení se provádí příčnými třmeny
  • Značka LAPP
Skříně / kryty pro průmyslové konektory
  • Šířka 26.8 mm
  • Výška 53.5 mm
  • Odolný proti UV záření Ano
  • Hloubka 26.8 mm
  • EMC verze Ne

Ke stažení

Podobné produkty