Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LAPP Pouzdro EPIC H-A 3 AG

LAPP Pouzdro EPIC H-A 3 AG

Značka
LAPP
Kód ELFETEX
11.086.220
EAN
4044773072648
Kód výrobce
10422000
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Vestavné pouzdro EPIC® H-A 3 AG gr; Vestavné pouzdro; Konstrukční velikost: 3A; Konstrukce konektoru: Standardní; Podélný třmen; Počet kabelových vstupů: 1; Polyamid, Bez povrchové úpravy; Stupeň krytí IP smontováno: IP 65; Anwendungsgebiete: K ochraně konektorové vložky proti vlivům okolního prostředí;Vhodný pro venkovní použití;Materiál se zvýšenou odolností proti olejům pro drsné průmyslové prostředí;Pro použití s mnoha vložkami hranatých konektorů EPIC®;K připojení přístrojů a strojů k napájení; Nutzen: Šipka jako nový designový prvek na povrchu krytu je snadno nahmatatelná a zjednodušuje zapojování v prostorově omezených a případně špatně viditelných oblastech použití;S otevřenou základnou pro vstup kabelů do pouzdra nebo rozváděče ;Certifikace UL podle technických údajů umožňuje použití výrobku na severoamerickém trhu;Vestavné pouzdro lze zasunout do mnoha komerčně dostupných kabelových pouzder;Díky bezpečnému utěsnění k pouzdru umožňuje krytí IP 65;Řada EPIC® H-A 3 zahrnuje nejmenší pouzdra v oblasti těžkých průmyslových konektorů a zajišťuje bezpečné spojení na nejmenším prostoru
  • Značka LAPP
Skříně / kryty pro průmyslové konektory
  • Šířka 23.8 mm
  • Výška 22 mm
  • Odolný proti UV záření Ne
  • Hloubka 23.8 mm
  • EMC verze Ne

Ke stažení

Podobné produkty