Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LAPP Konektor EPIC H-A 3 BS zás.

LAPP Konektor EPIC H-A 3 BS zás.

Značka
LAPP
Kód ELFETEX
11.033.682
EAN
4044773072662
Kód výrobce
10421000
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Vložka se šroubovacím připojením EPIC® H-A 3 BS; Vložka se šroubovacím připojením Dutinka; Počet kontaktů: 3+PE; Konstrukční velikost: 3A; 400 V AC rms / DC dle IEC; 10 A dle UL; Pro průřez (min./max.): 0.5mm² - 2.5mm²; Včetně kontaktů; Polyamid; Anwendungsgebiete: Pro použití s pouzdry řady EPIC® H-A-3;Vhodný pro venkovní použití, při respektování teplotního rozsahu;Pro připojení přístrojů a strojů k napájení v různých aplikacích; Nutzen: Široká škála vhodných variant pouzder ;Certifikace UL podle technických údajů umožňuje použití výrobku na severoamerickém trhu;Kvalita zkoušená VDE;Snadná montáž díky přímému zavedení vodiče;Šroubovací připojení je nenáročné na údržbu a umožňuje konfekcionování bez speciálního nářadí;Díky malé konstrukční velikosti je vhodný pro použití v omezených prostorových podmínkách
  • Značka LAPP
Vložky kontaktů pro průmyslové konektory
  • Třída hořlavosti izolačního materiálu dle UL94 V0
  • Stupeň znečištění (hodnota) 3

Ke stažení

Podobné produkty