Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LAPP Konektor ED-IE-AX-6A-B-20-FC

LAPP Konektor ED-IE-AX-6A-B-20-FC

Značka
LAPP
Kód ELFETEX
11.254.702
EAN
4044776146636
Kód výrobce
21700601
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Datový konektor ED-IE-AX-6A-B-20-FC; Datový konektor; ETHERNET/IP, EtherCAT, PROFINET, Ethernet; Cat.6A; RJ 45; Zástrčka; Rovné (180 °) ; Anwendungsgebiete: T568A/T568B barevné značení pro Cat Kabely 6A jsou vhodné pro všechny aplikace ethernet do 10GBase-T ;Varianta s barevným kódováním PROFINET je určena pro použití se 2párovými kabely; Nutzen: Úhlový tvar umožňuje čtyři různé kabelové výstupy;Certifikace UL podle technických údajů umožňuje použití výrobku na severoamerickém trhu;Barevné značení dle standardu EIA/TIA také pro redukované průměry žil ;Snadné připojení kabelu pomocí zářezové techniky;Výrobek je k dispozici v různých provedeních: rovný vývod kabelu se zajišťovací sponou, rovný vývod kabelu s kabelovou vývodkou s odlehčením tahu nebo úhlový vývod kabelu s kabelovou vývodkou s odlehčením tahu;Nízká pravděpodobnost chyb při zapojování žil díky manažeru žil s barevným značením dle standardu PROFINET nebo dle standardu EIA/TIA (T568A nebo T568B);Stabilita díky kovovému pouzdru ze zinkového tlakového odlitku
  • Značka LAPP
Modulární konektory
  • Provedení Konektor (vidlice)
  • Typ konektoru RJ45 8 (8)
  • Kategorie 6A
  • Typ připojení IDC Odizolovací svorky
  • Barva Stříbro

Ke stažení

Podobné produkty