Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

LAPP Konektor EPIC® datový ED-PB-90-PG

LAPP Konektor EPIC® datový ED-PB-90-PG

Značka
LAPP
Kód ELFETEX
11.583.321
EAN
4044773759761
Kód výrobce
21700503
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Datový konektor ED-PB-90-PG; Datový konektor; PROFIBUS DP; Sub-D Zástrčka/Zásuvka; Úhlová (90 °); Šroubovací připojení; Přepínatelný ukončovací odpor sběrnice, S diagnostickým rozhraním; diagnostické rozhraní; Anwendungsgebiete: Pro použití v síti PROFIBUS®-DP ;K připojení kabelů kompatibilních s PROFIBUS® (vnější průměr kabelu 5-8 mm nebo konfekcionovaný s konektory PROFIBUS® M12 (kódování B)) ; Nutzen: K dispozici také jako varianta „PG“ s druhým rozhraním D-Sub pro programování a diagnostiku ;K dispozici také jako varianta s barevnými LED k jednoznačnému zobrazení stavu ;Díky integrovaným ukončovacím odporům, které lze přepínat pomocí posuvného ovladače, lze konektor použít jako průchozí nebo ukončovací;Certifikace UL podle technických údajů umožňuje použití výrobku na severoamerickém trhu;K dispozici jsou provedení s úhlem výstupu kabelu 35°, 90° a 180° ;Vylepšená ochrana proti elektromagnetickému rušení díky pokovenému pouzdru;Varianta „REPEATER“ regeneruje datový signál a tím umožňuje snadné rozšíření sítě PROFIBUS®;K dispozici je široká škála variant;Díky malé konstrukční velikosti je vhodný pro použití v omezených prostorových podmínkách;Snadné připojení kabelu pomocí šroubovacího připojení M12 nebo technologie šroubových svorek
  • Značka LAPP

Podobné produkty