Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

KNIPEX 12 42 195 Kleště odizolovací, samonastavitelné

KNIPEX 12 42 195 Kleště odizolovací, samonastavitelné

Značka
KNIPEX
Kód ELFETEX
10.586.886
EAN
4003773054580
Kód výrobce
12 42 195
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Odizolování bez dodatečného seřízení od 0,03 do 10,0 mm². Univerzální geometrie nožů - robustní a s dlouhou životností. Optimální tvarování rukojetí pro vynikající manipulaci. Ve spodu kleští umístěné nůžky na dráty. Plně automatické přizpůsobení všem jednovodičovým i vícevodičovým kabelům a kabelům s jemnými dráty s izolacemi z PVC a s mnoha speciálními izolacemi v celém kapacitním rozsahu 0,03 až 10 mm². Není nutné jemné ruční nastavování. Nedochází k poškození vodičů. Upínací čelisti z oceli přidrží kabel bezpečně tak, aby nesklouzl, aniž by se poškodila zbývající izolace. Ve spodu kleští umístěné nůžky na stříhán kabelů z Cu a Al, vícevodičových do 10 mm² a jednovodičových do 6 mm². Mimořádně lehký chod mechanismu a velmi nízká hmotnost. Výměnný nožový blok a délkový doraz. Rukojeť se zónou z měkkého plastu pro bezpečné uchopení. Těleso: plast, vyztužen optickými vlákny. Nůž: speciální nástrojová ocel, kalená v oleji
  • Značka KNIPEX

Podobné produkty