Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GAME ROUND BLACK WHITE

GAME ROUND BLACK WHITE

Značka
IDEAL LUX
Kód ELFETEX
11.254.435
EAN
8021696192338
Kód výrobce
192338
Recyklační poplatek vč. DPH
1,21 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Informace o produktu

Zapuštěné LED bodové svítidlo Game v kulatém nadčasovém černo-bílém provedení s průměrem 85 mm z kolekce italského osvětlení Ideal Lux je vhodné pro vestavnou montáž do sádrokartonových interiérových podhledů. Pro jeho výrobu byl použit tlakově odlévaný hliník s vnější matnou povrchovou úpravou v černé barvě RAL 9011 v kombinaci s matnou bílou RAL 9001. Světlo v příjemné teplé bílé barvě s teplotou chromatičnosti 3000K je rovnoměrně rozptýleno v úhlu 36° a zajišťují ho úsporné vysoce výkonné LED diody s příkonem 11 W s technologií COB (Chip on Board) pro maximální účinnost. Hodnota CRI≥85 značí velmi dobré vnímání barev. Vestavěný LED zdroj je součástí svítidla bez možné výměny, což činí svítidlo naprosto bezúdržbovým. Jeho životnost je extrémně dlouhá až 30.000 h. Driver ON/ OFF je součástí svítidla. Trafo pro možnost analogového nebo DALI stmívání je možné dokoupit samostatně. Krytí IP20 označuje vhodnost použití pouze v interiéru bez zvýšené vlhkosti. Výrobce poskytuje prodlouženou záruku 5 let.
  • Značka IDEAL LUX

Všechny obrázky

Podobné produkty