Používáte webový prohlížeč Internet Explorer 11, který již není podporován. Naše stránky se proto nemusejí správně načítat.
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

EMOS Monitor videotelefonu GoSmart IP-700B

EMOS Monitor videotelefonu GoSmart IP-700B

Značka
EMOS
Kód ELFETEX
11.525.939
EAN
8592920117484
Kód výrobce
3010040110
Recyklační poplatek vč. DPH
1,02 Kč
Obrázek je pouze ilustrativní.

Informace o produktu

Ke stažení

Informace o produktu

Zůstaňte ve spojení se svým domovem

Jak mít neustálý dohled nad svým domovem a zajistit ochranu majetku i když zrovna nejste doma? Jak už nikdy nepřijít o důležitou návštěvu? Řešením jsou chytré videotelefony EMOS GoSmart.

Rozšiřující GoSmart LCD monitor IP-700B je vybaven 7" LCD dotykovým displejem, který poskytuje věrné zobrazení barev a široké pozorovací úhly.

LCD monitor IP-700B (H4011) není samostatně funkční a slouží pouze k rozšíření základní sady IP-700A (H4010).

Dokonalý obraz a elegantní vzhled

Elegantní 7" LCD monitor s Full HD rozlišením (1080p) a dotykovým displejem nabízí díky použité IPS technologii kvalitnější zobrazení barev a širší pozorovací úhly než běžné typy LCD obrazovek.

Jeho nadčasový design se bude vyjímat v moderním i tradičním interiéru. Základní sada H4010 lze těmito monitory rozšířit až na 6 vnitřních jednotek. WiFi modul obsahuje pouze vnitřní monitor základní sady H4010. Vnitřní jednotky zapojené do jedné větve (až 6 monitorů) umožňují adresný intercom (volání mezi těmito jednotkami), lze jej tedy využít pro volání mezi jednotlivými místnostmi domácnosti.

Jednoduchá instalace a rozšiřitelnost

Doplňkový rozšiřující LCD monitor pro rozšíření základní sady H4010 je trvale napájen z napájecího zdroje 12 V. Pro napájení více monitorů lze použít centrální napájecí zdroj určený pro montáž do rozvaděče na DIN lištu H7009. Zdroj H7009 zvládne napájet až 4 vnitřní monitory a dveřní zámek.  

Po instalaci na vybrané místo pak stačí monitor propojit se základní sadou H4010.

Integrace do systému EMOS GoSmart a TUYA

Vytvořte si vlastní inteligentní domácnost s chytrými zařízeními EMOS GoSmart a dalšími kompatibilními s platformou TUYA. Propojujte jednotlivá zařízení, nastavujte automatizace jejich činností a ovládejte je vzdáleně pomocí plně lokalizované a intuitivní mobilní aplikace.

Nechte svou domácnost, aby se starala sama o sebe a dopřejte si tak více času pro své blízké a zájmy.

 

  • Značka EMOS
Monitory pro dveřní / video systém Intercom
  • Úhlopříčka obrazovky (palce) 7

Ke stažení

Všechny obrázky

Podobné produkty